ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ;

Με πολυετή εμπειρία στη βιομηχανία ομορφιάς, η ομάδα μας ξέρει τι πραγματικά λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί. Ας δούμε λοιπόν τα ενεργά συστατικά που λείπουν από την καθημερινή ρουτίνα του δέρματος που μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά.

Επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι θρέφει, επισκευάζει, προστατεύει και φροντίζει, με το Naturecan Beauty, έχουμε επιμεληθεί μια στενή επεξεργασία βασικών στοιχείων που ταιριάζουν στη ζωή των πραγματικών ανθρώπων με φυσικές ανάγκες. Και όταν αξιοποιείτε τις θεραπευτικές ιδιότητες της εξειδικευμένης CBD, είναι σημαντικό να συνεργάζονται με τα καλύτερα αιθέρια έλαια, φυσικά φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες και μέταλλα για να δώσουν ώθηση στο δέρμα και την ψυχή σας. Αλλά το πιο σημαντικό, να σας κρατήσουμε όσο πιο κοντά στη φύση μπορούμε.

Naturecan


ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ

Ακολουθεί μια γρήγορη ανάλυση των βασικών συστατικών που βρίσκονται στη σειρά Naturecan Beauty, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε τι λειτουργεί για εσάς και το δέρμα σας.

ALOE VERA

Με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες 1, αυτό το φυτικό εκχύλισμα προσφέρει μια αποδεδειγμένη προσθήκη που καταπραΰνει φυσικά το πονόλαιμο, το ξηρό ή το φλεγμονώδες δέρμα - ιδανικό για την αντιμετώπιση των καθημερινών ερεθισμών ή των επιδερμίδων.

ΛΑΔΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Εξαιρετικά πλούσιο σε ελαϊκό οξύ και μονοακόρεστα λίπη, αυτό το λάδι είναι ένα από τα λίγα που μπορούν να διεισδύσουν στα θυλάκια για να ενυδατώσουν και να ενισχύσουν τα μαλλιά και το δέρμα σας, αφήνοντας τόσο την αίσθηση όσο και τη φυσική θρέψη.

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ

Ενεργώντας ως φυσικό φράγμα, το ενυδατικό βούτυρο δίνει στο δέρμα σας ένα επιπλέον στρώμα καθημερινής προστασίας, ενώ αυτό το εκχύλισμα γλυκού φυτού παρέχει επίσης αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία μέσω των αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων του 2 – ιδανικό για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα.

ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ

Με έναν μοναδικό συνδυασμό λιπαρών οξέων, αυτό το δημοφιλές λάδι βοηθά το δέρμα σας να διατηρήσει τη φυσική του υγρασία, προστατεύοντάς το από την καθημερινή ξηρότητα που προκαλείται από τον καιρό και άλλα ερεθιστικά, συμπεριλαμβανομένων μακροχρόνιων δερματικών προβλημάτων όπως το έκζεμα.3

ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΗΛΟΣ

Η τέλεια προσθήκη στο κανονικό καθεστώς σας, αυτός ο φυσικά αντιβακτηριακός πηλός απομακρύνει τις ακαθαρσίες από το δέρμα 4, και επίσης, καθώς είναι πλούσιος σε ζωτικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, βοηθά στην αναζωογόνηση του κατεστραμμένου δέρματος για να δώσει στο πρόσωπό σας λάμψη πίσω.

ΛΑΔΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΙΤΙ

Όχι μόνο αυτό το ισχυρό εκχύλισμα λειτουργεί για την προστασία του δέρματος από την καθημερινή βρωμιά και τους επιτιθέμενους, αλλά βοηθά επίσης στην απορρόφηση περίσσειας λαδιού για την αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του δέρματος. 5 Και παρόλο που προέρχεται από το φυτό κάνναβης, είναι εντελώς απαλλαγμένο από THC.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που υποστηρίζουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων 6, το HA μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό αλλά στην πραγματικότητα παράγεται φυσικά στο σώμα. Ένας μαγνήτης για υγρασία, κρατά το κλειδί για αυτά τα αντιγηραντικά αποτελέσματα που αναζητάτε.

ΣΑΜΠΕΤΑ

Δώστε στο δέρμα σας τη διατροφή που χρειάζεται με αυτό το κρεμώδες, γαλακτώδες βούτυρο, προσφέροντας εξαιρετική ενυδάτωση για οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Όποιος και αν είναι ο τύπος του δέρματός σας, αυτό το φυσικό εκχύλισμα είναι ένας δοκιμασμένος τρόπος για να αποκτήσετε αυτή τη λάμψη επόμενου επιπέδου.

ΣΚΟΥΛΑΝ

Ένας κορεσμένος υδρογονάνθρακας που βρίσκεται φυσικά στο δέρμα, είναι ένας εξαιρετικός ενυδατωτής με βάση τα φυτά που προάγει το απαλό, λείο δέρμα. 7 Όπως και με το κολλαγόνο, τα επίπεδα αυτού του απαραίτητου λιπιδίου μειώνονται καθώς γερνάμε, καθιστώντας απαραίτητο το συμπλήρωμα σε τακτική βάση.

ΤΟΚΟΦΕΡΟΛΙΑ

Αυτές οι οργανικές ενώσεις περιέχουν αφθονία δραστικότητας βιταμίνης Ε. Γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και τα οφέλη που σχετίζονται με παθήσεις του δέρματος, όπως η ακμή και η ψωρίαση, αυτή η απαραίτητη βιταμίνη παρέχει επίσης φυσική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. 8

ΠΗΓΕΣ:

1) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5796020

2) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5796020/

3) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15724344/

4) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2904249

5) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6110517/

6) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30287361/

7) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23449131/

8) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11684391/